Autostrada DurrËs-TiranË Km1, Durrës
E Hënë - E Shtunë: 8:00-18:00 E DIELË: 8:00-12:00
+355 694066617 info@xheni-s.com

ENG

ALB

0

No products in the cart.

Rreth nesh

Hidrosanitare Xheni-s është themeluar në vitin 1998 në qytetin e Durrësit, duke qenë kështu një nga kompanitë e para se pajisjeve hidrosanitare në Shqipëri. Kompania zë një sipërfaqe prej rreth 12000 m2 dhe është e specializuar në ofrimin e një game të gjerë të pajisjeve hidrosanitare si sete qeramike, mobilje banjo, kabina dushi, kabina hidromasazhi, pllaka dushi, dyer dushi, vaska të thjeshta, vaska art, vaska hidromasazhi, pasqyra LED, sauna, lavamane art, kollona hidromasazhi, salishente, sete mishelatoresh, aksesorë banjo, lavapjate, etj. Duke nisur nga viti 2022, Hidrosanitare Xheni-s gjendet me showroom-in e saj dhe në qytetin e Sarandës.

Vlera jonë

Synimi kryesor i kompanisë është ofrimi i produkteve inovative me dizenjo të vecanta, ruajtja e standarteve të larta të cilësisë dhe ofrimi i cmimeve me konkurruese në treg. Shërbimi i Xheni-s është i bazuar në vlera, profesionalizëm dhe reflektim të mirë të kërkesave të klientëve.

Xheni-s ofron një gamë të gjerë të pajisjeve hidrosanitare si sete qeramike, mobilje banjo, kabina dushi, kabina hidromasazhi, pllaka dushi, dyer dushi, vaska te thjeshta, vaska art, vaska hidromasazhi, pasqyra LED, sauna, lavamane art, kollona hidromasazhi, salishente, sete mishelatoresh, aksesore banjo, lavapjate, etj.

Me 24 vite eksperiencë në tregun Shqiptar dhe jashtë saj, Xheni-s ka qëllim të jetë gjithmonë pranë klientit dhe të ofrojë produkte që reflektojnë mirë preferencat dhe nevojat e tyre.

Ruajtja e standarteve të larta të cilësisë së produkteve dhe shërbimit që ofron është një nga qëllimet kryesore të Xheni-s.

Përse Xheni-s?

Tek Xheni-s ne sigurohemi që klientët tanë të mbeten të kënaqur jo vetëm me produktet cilësore dhe cmimet konkuruese, por dhe me shërbimin profesional që ofrojmë.

Kontaktoni

Ju duhen pajisje hidrosanitare të cilësisë së lartë? Na kontaktoni.

  XHENI-S

  Autostrada DR-TR Km1, Durrës
  Rruga Skënderbeu, Gjashtë, Sarandë
  E hënë - E shtunë: 8:00-18:00
  E dielë: 8:00-12:00
  +355 69 406 6617
  info@xheni-s.com   Copyright © 2022 zhvilluar nga Smart Center

   You cannot copy content of this page